20 de fructe care ne protejeaza de cele mai grave boli

Pentru ca ne apropiem cu pasi mari de anotimpul fructelor, am inceput sa fac putin research despre beneficiile acestora. Am descoperit acest infografic foarte interesant, care prezinta 20 de fructe ce lupta impotriva multor afectiuni dintre cele mai grave, precum cancerul.

Nu o sa insist prea mult asupra beneficiilor celor 20 de fructe din graficul de mai jos, informatiile oferite fiind cat se poate de concise si utile, dar este important de stiut ca in special fructele de padure (zmeura, mure, afine), capsunele si strugurii ofera o protectie crescuta impotriva cancerului prin antioxidantii din componenta.

De asemenea, multe fructe exotice (papaya, ananasul, mango, kiwi) contin ingrediente care lupta cu multe afectiuni grave (degenerescenta maculara, cancer, ateroscleroza, hipertensiune, etc).

Gata cu vorbaria…just enjoy this reading.

fructe sanatate

 

Daca ti-a placut acest infografic, poti gasi aici mai multe detalii si despre antioxidantii din legume, in functie de culoarea acestor.

facebooktwittergoogle_plusmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x
Activeaza gratuit newsletter-ul nostru si vei descoperi:

Adresa dumneavoastra de email nu va fi utilizata in alte scopuri decat cele de informare. Bine ati venit in comunitatea noastra!